З ДНЮХОЮ, RYBALKA.COM!


Важко повірити, але завтра закінчується 16-й рік від дня заснування Рибкому - офіційною датою народження сайту Rybalka.com прийнято вважати дату реєстрації на порталі творця та засновника SergAdmina - 06.08.2007!

16 років у наш нелегкий час - це суттєво вражаючий термін!


ПРИЙМАЙ ВІТАННЯ, РИБКОМ!



З історії


У 2007 році кілька людей вирішили зробити собі особисту сторінку в мережі, присвячену поїздкам, рибалці та улюбленій рибальській базі у селищі Сорокошичі (Чернігівська область, Україна). Основне завдання було зберігати фотографії та знайомити інших рибалок із цікавими місцями. Від ідеї до реалізації пройшло трохи більше тижня та сайт був розміщений у мережі на домені sorokoshichi.com (за назвою селища з рибальською базою). Через два тижні після запуску почали з'являтися бажаючі, які не мали прямого відношення до вищезгаданої бази, але дуже хотіли мати можливість публікувати свої фотографії та спілкуватися з однодумцями-рибалками. Сказано зроблено. Протягом тижня було викладено нову версію сайту, яка вже мала реєстрацію та форум, а оскільки власники ресурсу не планували робити відкритий масовий проект, то основна умова прийому до клубу - справжнє особисте фото на аватару та справжнє ПІБ.


За чотири місяці на сайті було вже близько 500 реєстрацій. Користувачі були дуже активними, викладали масу фотографій, багато спілкувалися на форумі… І власники ресурсу почали розуміти, що sorokoshichi.com не найкраще ім'я для рибальського форуму. Після активного пошуку нового домену було придбано у зарубіжних кіберсквотерів домен www.Rybalka.com, оскільки рибалки могли помилятися у написанні, також було придбано домен www.ribalka.com

 

Так як хороші звіти про рибалок люди писали на форумі і, відповідно, вони губилися через деякий час, то було ухвалено рішення додати на сайт блогерську систему. Після наступного оновлення користувачі мали особисті сторінки на персональних піддоменах, де вони публікували свої фотоальбоми та нотатки.

 

Бачачи перспективність ресурсу та можливість перетворення хобі на хороший інтернет-проект, на роботу були запрошені два рибальські гуру, які займалися модерацією форуму та виконували функції редакторів (по сьогодні реєстрація на сайті премодерована). Ловити рибу в інтернеті важко, тому було організовано регулярні клубні змагання (раз на три місяці). Ще через півроку було проведено глобальну модернізацію сайту (2008 рік), додалися нові розділи: Статті від рибальської періодики; Рецепти, де люди публікували свої гастрономічні вишукування; Рибальські бази; Магазини. З'явилася можливість додавання відео до блогів та альбомів. Відповідно, було придбано додатковий сервер для зберігання та обробки відео та оригіналів фото. У цей же час було запущено клубну програму лояльності, активним користувачам розсилалися іменні клубні карти, якими вони могли отримати знижку на придбання рибальських товарів та послуг у більш ніж 100 торгових точках.

 

Так як у вихідні на сайті практично нікого немає (все на риболовлі і це правильно!), але було бажання оперативно публікувати свої улови, то була створена унікальна система, що дозволяє публікувати мікропости (фото + текст) за допомогою MMS-шлюзу. Вартість надсилання MMS з телефону для користувачів відповідала тарифам операторів без додаткових комісій, як це зазвичай відбувається у sms-сервісах.

 

У червні 2011 було викладено нове велике оновлення, яке включило повний редизайн, новий розділ TackleTest (електронний журнал з тестування рибальських снастей), багато доповнень і виправлень помилок.


Хронологія подій

 

2007 рік

 

липень-серпень

 

Зареєстровано домен www.sorokoshichi.com

 

вересень-жовтень

 

Придбано домен www.Ribalka.com

 

листопад-грудень

 

Зареєстровано 500 користувачів Рибалка.com

Додано розділ «Фотозвіти» з можливістю завантаження фото та відео


________________________________________


2008 рік

 

січень-лютий

 

Запущено фотопроект «Дівчина місяця»

Додано розділ "Магазини" У даному розділі розміщують інформацію компанії, пов'язані з торгівлею різного обладнання, яке стосується тематики сайту.

Додано розділ "Бази". У цьому розділі розміщують інформацію рибальські бази та мисливські угіддя України, Росії та країн СНД.

На сайті відкрився новий кулінарний розділ "Готуємо самі". Користуйтеся пошуком для знаходження потрібних вам рецептів та надсилайте для публікації свої.

Додано розділ «Терміни». Розділ корисний тим, що там можна швидко знайти будь-яку інформацію щодо риболовлі, обладнання та техніки лову. Для зареєстрованих користувачів є меню - "Додати термін".

 

березень-квітень

 

Додано новий сервіс «Блоги». Блог (англ. blog, від weblog-інтернет-журнал подій, інтернет-щоденник, онлайн-щоденник) - веб-сайт, основний вміст якого - записи, що регулярно додаються, що містять текст, зображення або відео. Для блогів характерні короткі записи часової значущості, відсортовані у зворотному хронологічному порядку (останній запис зверху).

Зареєстровано 500 користувачів Рибалка.com

Рибалка.com розпочинає співпрацю з журналом «Сучасна рибалка».

 

травень-червень

 

Зареєстровано 1 000 користувачів Рибалка.com

 

липень-серпень

 

Доданий новий сервіс «Складний пошук». Тепер ви можете знайти знайомих і земляків по рибалці.

06 серпня 2008 року святкуємо 1-у річницю порталу Рибалка.com

 

вересень-жовтень

 

Рибалка.com розпочинає співпрацю з друкованими рибальськими виданнями – журналом «Рибалка профі» та газетою «Рибачок».

Рибалка.com бере участь у 15-й Міжнародній спеціалізованій виставці "ПОЛЮВАННЯ І РИБАЛКА", 20-25 жовтня, м. Київ

 

листопад-грудень

 

Рибалка.com запускає дисконтну програму "Клубна карта Рибалка.com". Усі активні користувачі мають право на безкоштовне отримання дисконтної клубної картки. Найкращі магазини та компанії України надали знижки нашим рибалкам та мисливцям, які вони вам зроблять за пред'явленням клубної картки. Вихід першої емісії та розповсюдження планується з січня 2009 року.

Старт віртуального конкурсу "Міс Rybalka.com" У конкурсі можуть взяти участь дівчата та жінки будь-якого віку та будь-якої країни. Для участі у конкурсі необхідно надіслати якісні фотографії не менше 300 dpi, у кількості по кожній фото сесії не менше 8 штук. На фотографіях учасниця може бути зображена у будь-якому вигляді – обов'язково у тематиці риболовля-полювання-природа.

Рибалка.com розпочинає випуск віртуального журналу «Вісник браконьєра України». Випуск №1 тут.

________________________________________


2009 рік

 

січень-лютий

 

Google присвоїв Рибалка.com 6-й PageRank! PageRank - це числова величина, що характеризує "важливість" сторінки в Google. Чим більше посилань на сторінку, тим вона стає «важливішою».

Зареєстровано 2 000 користувачів Рибалка.com

 

березень-квітень

 

Рибалка.com підтримує створення КОГО "Громадська Інспекція рибохорони" та можливість придбання РІЧНОГО ЄДИНОГО ДОКУМЕНТУ НА ЛОВ РИБИ на водоймах Київської області.

Рибалка.com бере участь у 16-й Міжнародній спеціалізованій виставці "ПОЛЮВАННЯ І РИБАЛКА", 4-7 березня, м. Київ

28 березня Рибалка.com за підтримки плавбази "Нептун" та "Громадської інспекції рибохорони" проводить змагання "Весняний спінінг 2009". Змагання проводяться у Сорогошичах на КіВХ.

Зареєстровано 3 000 користувачів Рибалка.com

 

травень-червень

 

5 травня відкрито інтернет-магазин Рибалка.com

19 травня відбувся товариський матч з футболу між Інтернет-порталом Рибалка.com та Громадою Рибалок України. З рахунком 6:3 впевнену перемогу здобула команда "Rybalka.com".

Зареєстровано 4 000 користувачів Рибалка.com

Рибалка.com виступає Генеральним та інформаційним спонсором "Дитячого Рибальського Зльоту 2009", 30-31 травня, Дніпропетровська область, с. Новогурівка


вересень-жовтень

 

Рибалка.com організовує та проводить рибальський сейшн з лову мирної риби з берега "Кубок ДВА БОБРА 2009", 26 вересня, Київська обл., с. Мила

Рибалка.com виступає Генеральним та інформаційним спонсором відкритого чемпіонату "Київське море - 2009", 10-11 жовтня, Київська обл., м. Вишгород

Рибалка.com бере участь у Міжнародній торговій виставці рибальської снасті та товарів для рибальства "China Fish", 21-25 жовтня, м. Пекін

Рибалка.com бере участь 17-й Міжнародній спеціалізованій виставці "ПОЛЮВАННЯ І РИБАЛКА", 21-24 жовтня, м. Київ

31 жовтня Рибалка.com за підтримки плавбази "Нептун" проводить змагання "Осінній спінінг 2009". Змагання проводяться у Сорогошичах на КіВХ. Головний приз – човновий двигун «Suzuki»

 

листопад-грудень

 

Рибалка.com бере участь у V спеціалізованій виставці "МИСЛИВЕЦЬ і РИБОЛОВ 2009", 3-6 грудня, м Запоріжжя.

Експерт із соціальних мереж лабораторія Сарафанне Радіо опублікувала перший рейтинг українських соціальних мереж станом на 12 листопада 2009 року. У трійці лідерів рейтингу – соціальні мережі Коннект, Profeo та Рибалка, повідомляє прес-служба www.Sarafannoeradio.org. Рейтинг одночасно є найпершим списком соціальних мереж України. У дослідженні взяли участь 22 сервіси.

Введено заохочувальну систему для творчих та активних користувачів сайту. За покази реклами нашого інтернет-магазину у своїх блогах, фотозвітах та альбомах нараховуються бонуси, які можна отоварити у нашому інтернет-магазині.

26 грудня у кафе "Віраж" за підтримки ПП «Захаров» відбувся святковий новорічний корпоратив Рибалка.com

Блоггером року визнано користувача Justshadow

________________________________________


2010 рік

 

Підписано договір про генеральне спонсорство соціальної мережі Рибалка.com з ТОВ УМС-БОТ-вітчизняним виробником човнів та катерів та ТОВ LOGOS-Marine - офіційним ексклюзивним дистриб'ютором Suzuki Marine на території України!

Рибалка .com створює та запускає у виробництво унікальні силіконові приманки під торговою маркою FOX!

Розпочато збір коштів на зариблення КіВХ аборигенними видами риб

У Чернігові відкрився фірмовий магазин Рибалка.com

Рибалка.com бере участь у Міжнародній експедиції в Коста-Ріку, 26 лютого - 06 березня, Коста-Ріка

Рибалка.com створює Оргкомітет з ліквідації наслідків екологічної катастрофи на КіВГ

Рибалка.com бере участь у 18-й Міжнародній спеціалізованій виставці "ПОЛЮВАННЯ І РИБАЛКА", 04-07 березня, м. Київ.

Рибалка.com виступає інформаційним спонсором VII міжнародна виставка "KIBS 2010", 24-27 березня. м. Київ.

Рибалка.com виступає інформаційним спонсором VI спеціалізованої виставки "МИСЛИВЕЦЬ і РИБОЛОВ. Активний відпочинок-2010",

Рибалка.com бере участь у виставці-ярмарку "ТЕХНОШОУ - 2010", 24-25 квітня, Полтавська обл., м. Комсомольськ.

Футбольна команда Рибалка.com бере участь у дружньому турнірі рибальських Інтернет-ресурсів з футболу, 21, 28 березня, 3 квітня, м. Київ. І з 9-ма очками займає I-місце!

10 червня відбулося Глобальне оновлення та редизайн сайту Рибалка.com!

Оновлення форуму Рибалка.com та його інтеграції з сайтом. "Мій кабінет" перейменовано в "Сервіс", усунуто помилку стилю у спливаючому меню, встановлено модифікацію "Нік у відповідь і цитату виділеного", додано цитування тексту, до редактора швидкої відповіді додано другу панель інструментів, у меню "Спільноти" додано посилання на Мітки форуму, включений AJAX для редагування повідомлень (при натисканні на кнопку завантажується швидкий редактор - це так скажемо щадний режим, який дозволяє не завантажувати цілу нову сторінку редагування повідомлень), прибрані посилання на списки "знайомих" та лінки для додавання до списку знайомих, додана можливість відсилати ЛЗ (особисте повідомлення), натиснувши на лінк.

Заснований Рибальський університет Рибалка.com Навчальні семінари та майстер!класи від експертів Рибалка .com

Рибалка.com виступає Генеральним та інформаційним спонсором І-го нахлистового фестивалю "FLY DAY КИЇВ 2010", Київська область, с. Зазим'я. Головний приз – нахлистове вудлище E-21 Flying Carrot.

Стартував конкурс фотографій FOXLURES.COM. Усі бажаючі рибалки, які використовують силікон FOX, можуть взяти участь у конкурсі, який проводиться на сайті http://foxlures.com/photos/ 3 рази на рік там обиратимуться переможці, які отримають призи від FOX.

Додано новий сервіс «Аукціон». Нова система аукціонів працює з 1 червня 2010 року.

Рибалка.com виступає інформаційним спонсором Всеукраїнського Сімейного Зльоту Любителів Рибної Ловлі, 09-11 липня, Дніпропетровська обл., с. Новогурівка

Рибалка.com випускає другу емісію дисконтних «Клубних карток Рибалка.com». Ходіння першої емісії залишається чинним, за бажання її власник може зробити обмін на нову.

Великий рибальський фестиваль Рибалка.com, присвячений 3-річчю порталу, відбувся 07 серпня 2010 р. Сорокошичі. Верхів'я КВХ. Плавбаза "Нептун". У рамках фестивалю проходитиме турнір з лову хижої риби "Кубок Нептуна 2010". Головний приз – причіп для човна «Гідра 400п» від заводу причепів «Титан».

Зареєстровано 10 000 користувачів Рибалка.com

На рибальському ринку "Бухара" у Києві 19 серпня відкрився роздрібний магазин Інтернет-магазину Рибалка.ua

Відзначаємо 3-ю річницю порталу Рибалка.com

Спущений на воду катер Рибалка.com, наданий генеральними спонсорами ТОВ УМС-БОТ-вітчизняного виробника човнів та катерів № 1 в Україні та ТОВ LOGOS-Marine – офіційного ексклюзивного дистриб'ютора Suzuki Marine на території України!

На сайті з'явився додатковий сервіс – Швидроблоги (мікроблоги). Мікроблогінг (англ. micro-blogging) - це форма блогінгу, яка дозволяє користувачам писати короткі нотатки та публікувати їх; кожне таке повідомлення може бути переглянуте та прокоментоване в режимі чату або будь-ким, або обмеженою групою осіб, які можуть бути обрані користувачем.

Рибалка.com бере участь у 28-й Міжнародній виставці "ПОЛЮВАННЯ ТА РИБОВНИЦТВО на РУСІ", 10-13 вересня, м. Москва

Рибалка.com бере участь в експедиції на Далекий Схід, 20-26 вересня, Росія

Рибалка.com бере участь у Міжнародному рибальському турнірі "Black Fish", 15 жовтня, Китай

Рибалка.com виступає Генеральним та інформаційним спонсором фестивалю з лову хижої риби з човна спінінгом "Смарагдова щука 2010", 25 вересня, м. Київ

Рибалка.com організовує та проводить рибальський сейшн з лову мирної риби з берега "Кубок ДВА БОБРА 2010", 16 жовтня, Київська обл., с. Мила

Зареєстровано 15 000 користувачів Рибалка.com

Рибалка.com бере участь у 19-й Міжнародній спеціалізованій виставці "ПОЛЮВАННЯ І РИБАЛКА", 20-23 жовтня, м. Київ.

Доданий новий функціонал - Швидроблоги за допомогою SMS! Зайдіть у Мій кабінет, зайдіть у розділ

Особисті дані та в полі Мобільний телефон вкажіть номер телефону, який ви використовуватимете для надсилання MMS.

Рибалка .com розпочинає співпрацю з науково-практичним журналом «Рибник».

06 листопада Рибалка.com за підтримки плавбази "Нептун" проводить змагання "Осінній спінінг 2010" Змагання проводяться у Сорогошичах на КіВХ. Головний приз – човновий мотор Hidea F 2.5 HS

Рибалка.com виступає інформаційним спонсором Кубка закриття сезону з лову хижої риби «Nemiroff-fishing Дельта Дніпра 2010», 18-20 листопада, Херсонська область, комплекс риболовлі та відпочинку "Дельта Дніпра"

Запущено унікальний проект, що не має аналога у світі – ММС-КОНКУРС від всесвітньо відомої торгової марки Nemiroff!

25 грудня у готелі на воді "Нептун" за підтримки ТМ "Nemiroff" відбувся святковий новорічний корпоратив Рибалка.com

Блоггером року визнано користувача Mihart

________________________________________


2011 рік

 

Рибалка.com на 3-му місці в рейтингу відвідуваності російських рибальських сайтів станом на лютий 2011 року!

Організовується Покерний Клуб Рибалка.com

Рибалка.com організовує та проводить рибальський турнір "Оскол-Рибалка.com 2011", 05-06 лютого, Харківська обл., Борівський район, с. Піски-Радьківське, Краснооскольське водосховище.

Рибалка.com бере участь у 28-й Міжнародній виставці "ПОЛЮВАННЯ ТА РИБОВНИЦТВО на РУСІ", 23-27 лютого, м. Москва

Рибалка.com бере участь у 20-й Міжнародній спеціалізованій виставці "ПОЛЮВАННЯ І РИБАЛКА", 03-06 березня, м. Київ

Футбольна команда Рибалка.com бере участь у дружньому турнірі рибальських Інтернет-ресурсів з футболу, 13, 20, 27 березня, м. Київ. Рибалка.com займає II-місце!

Рибалка.com виступає інформаційним спонсором виставки «Відпочинок. Туризм. Спорт. Полювання. Рибалка», 30 березня-1 квітня, Росія, м. Білгород

Увага! 9-10 червня відбудеться довгоочікуване оновлення сайту Рибалка.соm! Оновлення глобальне і торкнеться всіх розділів. Зручніше завантаження фото-відео матеріалів, швидкі переходи, завантаження лише потрібного контенту, а не всієї сторінки... і т.д. Новий розділ з тестування снастей, човнів та місць відпочинку.

Вийшов у світ перший номер інтернет-журналу TackleTest! Експерти Рибалка.com професійно протестують рибальські товари в реальних умовах України, підкреслять переваги, за бажанням - вкажуть на недоліки і дадуть рекомендації щодо їх виправлення.

Рибалка.com спільно з інтернет-магазином elitshopping.com.ua запускає конкурс "Найоригінальніший рецепт рибної страви". Переможець отримає подарунок від інтернет-магазину "Елітшопінг" компактний бінокль PARALUX AMAZONE II MINI 8X22.

Рибалка.com надає інформаційну підтримку всеукраїнському атласу-довіднику "Путівник рибалки".

Довідник включає інформацію про рибальські бази, бази відпочинку поблизу рибальських місць, платні озера і ставки, товари та послуги, які перетинаються з нашим улюбленим захопленням - "РИБАЛКА".

Відновлення функціоналу Рибалка.com. Тепер є можливість розміщувати відео у швидкоблогах; можна у коментарях до блогу, альбому, швидкоблогу вставляти фото та відео файли; з'явилася можливість підписатися на блоги певного автора. Після підписки надходитимуть на пошту повідомлення про новий твір; у "мій кабінет" у вкладці "блог" можна переглянути список підписок на блоги, а також список тих, хто підписаний на ваш блог; так само в "мій кабінет" у вкладці "повідомлення" можливе редагування списку повідомлень; у "Особистих повідомленнях" можна прикріплювати фото; у блогах додано можливість посторінкового відображення нотатки. Якщо пишете грандіозний за своїми розмірами блог, розбивайте його на сторінках. Це дасть можливість вашим читачам приділяти більше уваги вашому твору, не відволікаючись на марну боротьбу з коліщатком миші.

Рибалка .com створює та запускає у виробництво їстівні силіконові віброхвости, черв'яки, твістери, слаги FOX

Відзначаємо 4-у річницю порталу Рибалка.com

Соціальна мережа рибалок України Рибалка.com ініціювала акцію «Скажи НІ промисловому рибальству на внутрішніх водоймах України!» Мета акції - Домогтися повної заборони на здійснення промислового рибальства на внутрішніх водоймах України – на річках, штучно створених водосховищах, інших водних об'єктах (крім спеціальних місць для розведення риби та аквакультури).

На зариблення КіВХ аборигенними видами риб зібрано 8199 гривень

Рибалка .com створює та запускає у виробництво воблери FOX!

Рибалка.com бере участь у 21-й Міжнародній спеціалізованій виставці "ПОЛЮВАННЯ І РИБАЛКА", 20-23 жовтня, м. Київ

Рибалка.com виступає інформаційним спонсором акції з очищення річки Дніпро, організованої порталом підводного мисливця ПІДВОХ.NET.

Рибалка.com виступає інформаційним спонсором 5-го ювілейного Кубка закриття сезону з лову хижої риби «Nemiroff-fishing Дельта Дніпра 2011», 24-26 листопада, Херсонська область, комплекс риболовлі та відпочинку "Дельта Дніпра"

Рибалка.com виступає інформаційним спонсором виставки «Відпочинок. Туризм. Спорт. Полювання. Риболовля», 18-21 квітня 2012, Росія, м. Білгород

10 грудня відбудеться Новорічний турнір покеру Рибалка.com

Підписано договір з розробником про розробку та запуск оптимізованої версії Rybalka.com із швидким завантаженням найпопулярніших розділів для мобільних систем на базі Apple та Android.

23 грудня у кафе "Десант" за підтримки ТМ «Nemiroff» відбувся святковий новорічний корпоратив Рибалка.com

Блоггером року визнано користувача Old

________________________________________


2012 рік

 

18 січня у м. Києві на Оболоні за адресою: площа Дружби Народів, 6 відкрився новий роздрібний магазин Інтернет-магазину Рибалка.ua!

За результатами конкурсу "Форум року 2011", що проводиться в мережі Інтернет відомим Форумом російськомовної спільноти движка vBulletin vBSupport.org, Рибалка.com зайняла ІІ місце!

Інтернет-магазин Рибалка.ua отримав офіційну дистрибуцію на новий для України та світу японський бренд Encore!

У Москві з 15 по 19 лютого відбувається 31-а Міжнародна виставка "Полювання та Рибальство на Русі". Команда Рибалка.com презентує на ній спінінги країни Вранішнього Сонця "Encore".

Рибалка.com бере участь у 22-й Міжнародній спеціалізованій виставці "ПОЛЮВАННЯ І РИБАЛКА", 23-26 лютого, м. Київ

01 березня соціальну мережу Рибалка.com запрошено у ролі консультанта у Верховну Раду на Круглий стіл "Стан виконання законодавства України по боротьбі з браконьєрством напередодні весняного сезону полювання та нересту"

За неодноразовими скаргами від черкаських рибалок-аматорів 04 березня ініціативна група соціальної мережі Рибалка.com провела рейд у Черкаській області щодо незаконного лову риби в Кременчуцькому водосховищі в районі Липівського орнітологічного заказника, а також перевірити як справи на проблемних відшнурованих ділянках . Ліски та с. Худяки Черкаського району, де за репортажами ЗМІ 17.02.2012 проходили заходи щодо порятунку риби від задухи працівниками Держрибоохорони, Держекоінспекції, Черкаської ОДА, міжрайонної прокуратури, санепідемстанції та користувачами водних живих ресурсів (промислових артілей)

13 березня соціальну мережу Рибалка.com запрошено у ролі консультанта на засідання Комітету з питань промислової та регуляторної політики та підприємництва Верховної Ради, на якому розглядалося питання про підтримку ініціативи народного депутата Олега Володимировича Надоші, щодо заборони на п'ять років промислового вилову риби на внутрішніх водоймах України (Ріках, водосховищах і т.д.)

Зареєстровано 18 000 користувачів Рибалка.com

За підтримки міжнародного фонду «Україно! Я за тобі!», інтернет-проекту "Українська Біржа Благодійності" та Мережа ресторанів японської кухні «Сушія» 7 квітня на Харківському масиві відбувся перший етап комплексної програми відновлення рибного поголів'я, розроблену фахівцями всеукраїнської організації "Громада Рибалок України". Рибалка.com приєдналася та взяла участь у заході.

13 квітня активісти соціальної мережі Рибалка.com спільно з ГРУ (Громада Рибалок України), Екологічної інспекції Києва та співробітниками РУВС Печерського р-ну в рамках операції "Нерест 2012" взяли участь у рейді з вилучення незаконних знарядь лову у торговців київського ринку "Бухара" .

21 квітня пройшов Кубок "Рибалка.com - Ошитки 2012". Організацію, підготовку та безпосереднє проведення сейшну здійснювала Рибалка.com за підтримки лиманного господарства "Ошитки". Відеорепортаж

28 квітня відбулося зариблення озера Райдужне у Києві, яке проводиться у рамках благодійної програми "Чисті водойми - Здорова нація", в якому брали активну участь підкористувачі Рибалка.com.

З 30 по 02 травня в районі селища Велика Багачка Полтавської області відбувся грандіозний сейшн користувачів соціальної мережі Рибалка.com, на який з'їхалися понад 25 рибалок із сім'ями з усієї України!

05 травня відбулося зариблення Русанівського каналу в Києві, яке проводиться у рамках благодійної програми "Чисті водойми - Здорова нація", в якому брали активну участь підкористувачі Рибалка.com.

12 травня у м. Буча відбувся Фестиваль Святого Трифона (покровителя полювання). У рамках фестивалю відбувся рибальський конкурс "Далекий закид" з кидка спінінгом блешні на дальність, організатором і спонсором якого виступила соціальна мережа Рибалка.com.

12 травня відбулося зариблення Київської акваторії нар. Дніпро, що проводиться у рамках благодійної програми "Чисті водойми - Здорова нація", в якій брали активну участь користувачі Рибалка.com.

17-19 травня у Києві відбулася друга Міжнародна виставка катерів та яхт "IBYS - 2012". У роботі виставки також брав участь вже легендарний катер Рибалка.com - SPARK 520 PL під двигуном Suzuki DF140 від генеральних спонсорів соціальної мережі Рибалка.com компанії "УМС-БОТ" - вітчизняного виробника човнів та катерів №1 в Україні та компанії "LOGOS Marine" – офіційного ексклюзивного дистриб'ютора Suzuki Marine на території України!

23 травня вийшла у світ iOS версія популярної соціальної мережі рибалок та мисливців Rybalka.com та електронного журналу TackleTest про новинки ринку у світі рибальських снастей.

Простий та швидкий доступ до блогів та швидкоблогів рибалок, фотоальбомів та популярного конкурсу від Nemiroff на найкраще фото зроблене на рибалці. Миттєве оновлення нових новин та статей про новинки рибальського ринку та незалежні випробування снастей, представлені світовими виробниками. Швидке створення фотоальбомів та коментування повідомлень.

26-27 травня відбувся Рибальсько-більярдний турнір "Кльова Луза 2012", організований РСК "Громада Рибалок України" та Більярдною Аматорською Лігою м. Києва. Соціальна мережа Рибалка.com виступила інформаційним партнером турніру, а Інтернет-магазин Рибалка.ua надав цінні призи.

08-09 червня експертна група Рибалка.сom разом з компаніями FOX та Encore провела виїзний семінар-презентацію в Полтавській області на тему "Сучасний спінінговий лов у розрізі сучасних спінінгових вудлищ". Турне транслювалося у прямому ефірі і семінар відвідали понад 50 рибалок з Кременчука, Світловодська, Комсомольська та Полтави!

Справжній подарунок любителям мікроджигу подарувала добре відома українським спінінгістам ТМ "FOX" представивши на суд рибалок відразу три нові силіконові приманки. Зустрічайте: Nimble. Крикет. Slink. Придбати новинки можна в інтернет-магазині Rybalka.Ua або роздрібному магазині на Оболоні.

05 липня на Новій Набережній у Києві соціальна мережа Рибалка.com провела бліц турнір "Стріт Фішинг Rybalka.com", присвячений Дню Рибалки, і в якому взяли участь понад 60 користувачів мережі Рибалка.com! Перемогу здобув рибалка Дмитро Михайленко, якому було вручено головний приз – новинка від японського бренду Encore – снинінгове вудлище Burner.

Зареєстровано 20 000 користувачів Рибалка.com

25 липня спільна рейдова група рибалок-аматорів ГРУ, Рибалка.ком та підводних мисливців ФПСПДУ за участю журналістів телеканалу ТВі здійснила перевірку дотримання норм природоохоронного законодавства під час здійснення аматорського та промислового рибальства на Київському водосховищі в районі сіл Сорокошичі.

06 серпня Рибалка.com святкує своє 5-річчя!

21 серпня відбулася зустріч Міністра Екології та Природних Ресурсів України Едуарда Ставицького з екологічною та рибальською громадськістю. Рибалка.com була запрошена як ЗМІ.

З 30 серпня по 2 вересня в Москві пройшла 32-а міжнародна виставка "Полювання та рибальство на Русі". Рибалка.com представила на ній новинки від японського бренду Encore - снінінгові вудилища Burner та Nemesis Viator.

Соціальна мережа Рибалка.com виступила інформаційним спонсором та забезпечила суддівство фестивалю риболовлі "Золота рибка" серед дітей з порушенням опорно-рухового апарату, який пройшов 15 вересня у Києві на території дитячої юнацької навчально-спортивної бази "Зеніт".

3-7 жовтня на території комплексу риболовлі та відпочинку "Дельта Дніпра" Херсонської області відбудеться V Чемпіонат Світу з лову хижої риби спінінгом з човна. Змагання відбудуться під егідою Федерації рибальського спорту України (ФРСУ) та її титульного спонсора – міжнародного бренду Nemiroff. Рибалка.com виступила інформаційним спонсором Чемпіонату.

Інтернет-сервіс з друку фотокниг print-book.com.ua та соціальна мережа Рибалка.com організували фотоконкурс "Фоторибалка 2012".

Рибалка.com бере участь у 23-й Міжнародній спеціалізованій виставці "ПОЛЮВАННЯ І РИБАЛКА", 18-21 жовтня, м. Київ

13 листопада відкрився сайт www.Rybalka.RU - нове місце в мережі для спілкування рибалок та мисливців Росії.

Рибалка.com виступає інформаційним спонсором Кубка "Nemiroff-fishing Дельта Дніпра 2012", 22-24 листопада, Херсонська область, комплекс риболовлі та відпочинку "Дельта Дніпра"

21 грудня стартувала новорічна акція від інтернет-магазин Rybalka.ua - ціни знижено на 20%!

21 грудня у кафе "Десант" за підтримки ТМ «Nemiroff» відбувся святковий новорічний корпоратив Рибалка.com

Блоггером року визнано користувача Old

________________________________________


2013 рік

 

На сайті інтернет-магазину Rybalka.ua запущено систему онлайн консультацій.

Рибалка.com бере участь у 24-й Міжнародній спеціалізованій виставці "ПОЛЮВАННЯ І РИБАЛКА", 28 лютого-03 березня, м. Київ

Зареєстровано 25 000 користувачів Рибалка.com

З 24 квітня користувачі соціальної мережі Рибалка.com обговорюють Проект нових Правил спортивного та аматорського рибальства.

25 квітня відбулася нарада щодо закриття промислового рибальства на Київському водосховищі (КВГ). На нараді були присутні співробітники Держрибагентства, керівництво Київської та Чернігівської обласних рибоохорон, фахівці Інституту рибного господарства НААН України, Інституту гідробіології НАН України, представники рибодобувних підприємств області, рибалки-аматори з ВГО "Громада Рибалок України"(ГРУ) та соціальної мережі Рибалка.

27 квітня в Києві користувачі соціальної мережі Рибалка.com взяли участь в акції "Запусти рибу - відродь життя" із запуску корисних рослиноїдних риб - білого амура та білого товстолобика у Дніпро.

16 травня у Дніпровській екологічній прокуратурі відбулося засідання міжвідомчої наради керівників правоохоронних органів та центральних органів державного контролю з проблемних питань охорони, збереження та відтворення водних біоресурсів Дніпра та його водосховищ.

Участь у заході взяли керівники правоохоронних та контролюючих природоохоронних органів, науковці, представники громадських організацій та адміністрація соціальної мережі Рибалка.com

TM Bark, Інтернет-магазин Bark.dp.ua та соціальна мережа Рибалка.com запускають фотоконкурс "Човен за фотку!", який фінішує наприкінці 2013 р. Переможець отримає надувний човен Bark B-280NP з тентом

25 травня пройшов Кубок "Рибалка.com - Ошитки 2013". Організацію, підготовку та безпосереднє проведення сейшну здійснювала Рибалка.com за підтримки лиманного господарства "Ошитки". Відеорепортаж

Інтернет-магазин Rybalka.ua виступив спонсором Другого Аматорського Рибальського Турніру, який відбудеться 9 червня 2013 року в заміському ресторанному комплексі "Матрьошка", Київська обл., Нова Обухівська траса, 27 км.

25 травня відкрився новий зручний структурований розділ "Рибальська Барахолка"

11 липня напередодні Дня рибалки на Новій набережній у Києві відбувся рибальський турнір Nemiroff Street Fishing – 2013, організатором якого виступила Соціальна Мережа Рибалка.com за підтримки міжнародного бренду Nemiroff. ЗМІ про подію

06 серпня Рибалка.com святкує своє 6-річчя!

Соціальна мережа Рибалка.com виступає інформаційним спонсором фестивалю риболовлі "Золота рибка" серед дітей з порушенням опорно-рухового апарату, який відбудеться 14 вересня у Києві.

Рибалка.com бере участь у 25-й Міжнародній спеціалізованій виставці "ПОЛЮВАННЯ І РИБАЛКА", 17-20 жовтня, м. Київ

26 жовтня на Новій Набережній у Києві соціальна мережа Рибалка.com провела турнір "Стріт Фішинг Rybalka.com", у якому взяли участь 46 користувачів мережі! Перемогу здобув рибалка Валерій Сіренко, якому було вручено приз - снінінгове вудлище Encore Blooddamn BDS-862M

9-10 листопада пройшов Відкритий Чемпіонат "Полтавського рибальського клубу" з лову хижої риби спінінгом з човна "Дельта Ворскли 2013". Соціальна мережа Рибалка.com виступає інформаційним спонсором турніру

Рибалка.com виступає інформаційним спонсором Кубка закриття сезону з лову хижої риби "Nemiroff-fishing Дельта Дніпра 2013", 21-24 листопада, Херсонська область, комплекс риболовлі та відпочинку "Дельта Дніпра"

________________________________________


2014 рік

 

Рибалка.com виступає інформаційним спонсором аматорських змагань з лову риби з льоду "Піймай з льоду Ворскли", 22. лютого

Рибалка.com виступає інформаційним спонсором репортажів Валерія Сикіржиця з XI Чемпіонату світу з лову на блешню, 18-24 лютого, Білорусь

 

18 березня у Києві пройшла попереджувальна акція українських громадських рибальських організацій "Геть свавілля в рибній галузі!", одним з організатором якої була Соціальна мережа Рибалка.com

Рибалка.com бере участь у 26-й Міжнародній спеціалізованій виставці "ПОЛЮВАННЯ І РИБАЛКА", 16-19 квітня, м. Київ

26 квітня в Києві користувачі соціальної мережі Рибалка.com взяли участь у зарибленні Оболонської затоки Дніпра молоддю аборигенних та рослиноїдних видів риб для природної фільтрації та самоочищення водойми.

13 травня адміністрація та активісти Rybakla.com були запрошені на зустріч нового Голови Держекоінспекції України Казимира М.М. з питань взаємодії з громадськістю

Соціальна мережа Рибалка.com, Громада Рибалок України, Федерація рибальського спорту України, Федерація підводного спорту та підводної діяльності України, екологічна громадська організація "Жива планета" організували петицію про мораторій на спеціальне використання водних біоресурсів у внутрішніх водоймах України

Зареєстровано 30 000 користувачів Рибалка.com!

06 серпня Рибалка.com святкує своє 7-річчя!

Рибалка.com бере участь у 1-й Міжнародній спеціалізованій виставці "Рибалка.Полювання.Туризм.", 02-05 жовтня, м. Київ

04 жовтня у рамках виставки "Рибалка.Полювання.Туризм." Соціальна мережа Рибалка.ком взяла участь у дискусійному круглому столі на тему: "Цивілізоване аматорське та спортивне рибальство в Україні, боротьба з браконьєрством, раціональне використання природних ресурсів"

Рибалка.com виступає інформаційним спонсором відкритого Турніру з ловлі риби поплавковою вудкою серед інвалідів «Давні друзі , 15 жовтня, Межигір'я

Рибалка.com виступає інформаційним спонсором Кубка закриття сезону з лову хижої риби "Nemiroff-fishing Дельта Дніпра 2014", 20-23 листопада, Херсонська область, комплекс риболовлі та відпочинку "Дельта Дніпра"

25 листопада біля будівлі Кабміну України користувачі Рибалка.com взяли участь у громадському пікеті Агентства рибного господарства України з вимогами заборони промислового лову у внутрішніх водоймах України та незаконній видачі на це квот

Представники громадських організацій обговорили 04 грудня з чиновниками Державного агентства рибного господарства України питання законності щорічного виділення квот на промисловий вилов риби у внутрішніх водоймах

На зустрічі були присутні близько 30 представників громадських організацій «Громада рибалок України», «Автомайдан Київ», «Революція гідності», Федерацій рибальського спорту та підводного спорту України (зокрема, українські чемпіони світу), рибальські сайти «Будинок рибалки», Рибалка. com, а також промисловці та вчені, які співпрацюють із Держрибагентством

________________________________________


2015 рік

 

Відновлення функціоналу Рибалка.com. У розділах Барахолки модернізовано фільтр за брендами, ціною та станом - знайти потрібний товар тепер можна набагато швидше

Рибалка.com бере участь у 2-й Міжнародній спеціалізованій виставці "Рибалка.Полювання.Туризм.", 19-22 березня, м. Київ

Соціальна мережа Рибалка.com виступає інформаційним спонсором фестивалю риболовлі "Золота рибка" серед дітей з порушенням опорно-рухового апарату, який відбудеться 25 квітня на Київщині у фіш-парку "Забір'я"

29 травня представники Rybalka.com взяли участь у круглому столі "Розвиток рибної галузі в Україні", організованому Міністерством аграрної політики та продовольства України.

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку єдиній в Україні спеціалізованій виставці промислового рибництва "FISHEXPO", яка проходитиме з 3 по 6 червня в Експоцентрі м. Києва

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку XXI Чемпіонату Європи з лову риби літньою вудкою поплавця, який пройде в Білорусі 22-28 червня 2015 року.

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку Турніру з лову риби вудкою поплавця серед інвалідів пам'яті Руслана Остапчука, який пройде 5 серпня на водоймі "Рибне місце", с. Гореничі Київської області

06 серпня Рибалка.com святкує своє 8-річчя!

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку щодо збору підписів під петицією Президенту України "Ввести мораторій на промисловий вилов риби у внутрішніх водоймах України!"

Рибалка.com бере участь у 3-й Міжнародній спеціалізованій виставці "Рибалка.Полювання.Туризм.", 01-04 жовтня, м. Київ

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку Кубку закриття сезону з лову хижої риби "Nemiroff-fishing Дельта Дніпра 2015", 26-28 листопада, Херсонська область, комплекс риболовлі та відпочинку "Дельта Дніпра"

________________________________________


2016 рік

 

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку XIII Чемпіонату Світу з лову риби з льоду на блешню, що відбудеться 15-21 лютого 2016 року в Україні, місті Тернопіль, на Тернопільському озері

Зареєстровано 35 000 користувачів Рибалка.com

Рибалка.com бере участь у 3-й Міжнародній спеціалізованій виставці "Рибалка.Полювання.Туризм.", 17-20 березня, м. Київ

Соціальна мережа Рибалка.com виступає інформаційним спонсором Кубка "Ошитки-2016", що відбудеться 23 квітня на лимані Ошитки Вишгородського району Київської області.

Соціальна мережа Рибалка.com виступає інформаційним спонсором фестивалю риболовлі "Золота рибка" серед дітей з порушенням опорно-рухового апарату, який відбудеться 14 травня у фіш-парку "Забір'я" Київської області

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку єдиній в Україні спеціалізованій виставці промислового рибництва "FISHEXPO", яка проходитиме з 8 по 11 червня в Експоцентрі м. Києва

Користувачі соціальної мережі Рибалка.com взяли участь у мітингу, що пройшов 7 липня у Києві, за введення Мораторію на спеціальне використання водних біоресурсів у внутрішніх водоймах України!

Рибалка.com за рекреаційне рибальство!

06 серпня Рибалка.com святкує своє 9-річчя!

Соціальна мережа Rybalka.com та Село «Рибалки та Мисливця» - РІО проводять спільну акцію "Відпочинок з Рибалкою за півціни", приурочену до Дня народження порталу Rybalka.com

Рибалка.com на 4-й Міжнародній виставці "Рибалка.Полювання.Туризм.", 29 вересня-2 жовтня, м. Київ, представляє компанію "Гранд Протект" - тюнінг транспортних засобів із захисту поверхонь оригінальними матеріалами Line-X USA

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку Х Ювілейному Кубку закриття сезону з лову хижої риби "Nemiroff-fishing Дельта Дніпра 2016", 24-27 листопада, Херсонська область, комплекс риболовлі та відпочинку "Дельта Дніпра"

________________________________________


2017 рік

 

Кращим Блоггером Rybalka.com 2016 року визнано користувача SAHTOS, найкращим Блогом Rybalka.com 2016 року - "Ода Батьку" користувача Андрія Близнюка

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку XIV Чемпіонату Світу з лову риби з льоду на блешню, що відбудеться 19-26 лютого 2017 року в Латвії, в місті Рига, на озері Мазайс Балтезерс

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку Міжнародній виставці катерів та яхт IBYS 2017, яка відбудеться 18-21 травня у яхт-клубі "Червона Калина", Київ

Соціальна мережа Рибалка.com виступає інформаційним спонсором фестивалю риболовлі "Золота рибка" серед дітей з порушенням опорно-рухового апарату, який пройде 3 червня 2017 року на території Центру сімейної риболовлі та відпочинку "Білі камені", Київ

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку єдиній в Україні спеціалізованій виставці промислового рибництва "FISHEXPO-2017", яка проходитиме з 7 по 10 червня в Експоцентрі м. Києва

06 серпня Рибалка.com святкує свій 10-річний ювілей!

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку Кубку закриття сезону з лову хижої риби "Nemiroff-fishing Дельта Дніпра 2017", 23-25 листопада, Херсонська область, комплекс риболовлі та відпочинку "Дельта Дніпра"

________________________________________


2018 рік


На 2018 рік заручилися підтримкою наших Партнерів та Колег: суднобудівна компанія КОЛІБРІ – виробник надувних човнів, РІБ (RIB – Rigid Inflatable Boat), алюмінієвих, пластикових човнів, каяків, водних велосипедів, аксесуарів для човнів та катерів; торгова марка FOX - виробник унікальних силіконових приманок та воблерів; компанія SUZUKI MARINE – виробник човнових підвісних моторів; ПОМИЛКИ - лиманне рибальське господарство; торгова марка БУГ - виробник воблерів ручної роботи

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку XIV Чемпіонату світу з лову риби з льоду на блешню, що пройде з 12-го по 17-е березня на Самаркандському водосховищі, м. Теміртау, Казахстан

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку II Чемпіонату світу з лову риби фідером серед клубів відбудеться в Республіці Білорусь у період з 28 травня до 3 червня 2018 року, на гребному каналі Заславського водосховища.

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку Міжнародній виставці катерів та яхт IBYS 2018, яка проходитиме з 31 травня по 02 червня у яхт-клубі "Червона Калина", Київ

06 серпня Рибалка.com святкує своє 11-річчя!

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку XX Чемпіонату світу зі спортивного лову коропа, який пройде з 1-го по 7-е жовтня на Белградському озері Sava (Ada).

Інтернет-магазин Рибалка.ua на Міжнародній виставці "Рибалка.Полювання.Туризм.", 26 - 29 вересня, м. Київ, представляє нову лінійку спінінгів SE японського бренду Encore.

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку Кубку закриття сезону з лову хижої риби "Nemiroff-fishing Дельта Дніпра 2018", 15-17 листопада, Херсонська область, комплекс риболовлі та відпочинку "Дельта Дніпра".

Інтернет-магазин Rybalka.ua здійснив редизайн та оновив функціонал сайту.

________________________________________


2019 рік

 

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку XVI Чемпіонату світу з лову риби на блешню з льоду, який пройде 26 та 27 січня на озері Широка Поляна, м. Батак, Болгарія

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку IV Всесвітнім іграм зі спортивної риболовлі, які пройдуть з 8 по 14 лютого 2019 року в ПАР

Рибалка.com бере участь у 10-й Міжнародній спеціалізованій виставці "Рибалка.Полювання.Туризм.", 7-10 березня, м. Київ

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку ІІІ Чемпіонату світу з лову риби фідером серед клубів, який пройде в Португалії 18-го та 19-го травня на річці Rio Tejo

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку Міжнародній виставці катерів та яхт IBYS 2019, яка проходитиме з 30 травня по 01 червня у яхт-клубі "Червона Калина", Київ

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку 17-му Чемпіонату світу з лову хижої риби спінінгом з берега, який пройде у Франції 1-го та 2-го червня на річці Сер

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку 1-му World Street Fishing, який пройде у французькому місті Мец з 31 травня по 2 червня

Соціальна мережа Rybalka.com надає інформаційну підтримку 25-му Чемпіонату Європи з лову риби вудкою поплавця, який пройде в Північній Ірландії на річці Бен 29-го і 30-го червня

________________________________________


2019 - 2023 роки


https://rybalka.com/


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!