Білий Дім запустив у продаж колекційну монету "Острів Зміїний"


На сайті сувенірного магазину Білого Дому стартувало попереднє замовлення колекційної монети, присвяченої українському опору російському вторгненню на острів Зміїний. Зробити передзамовлення можна вже зараз, відправка монети почнеться 30 вересня. Доставка в Україну та країни НАТО - безкоштовна.



Сувенірний магазин Білого Дому, прибл. 1946 має честь представити наше найновіше доповнення до колекції монет "Глобальні історичні моменти американського та всесвітнього президентства" 


Монета №9

"Острів Зміїний" на честь українського опору російському вторгненню на острів Зміїний


* ПОПЕРЕДНЄ ЗАМОВЛЕННЯ ТОВАРУ - ДОСТАВКА 30 ВЕРЕСНЯ 2022 р.


20% усіх прибутків від цього продажу буде спрямовано безпосередньо потребуючим українським жінкам і дітям через магазин подарунків Білого Дому, Est. Інформаційний проект 1946 року з нульовими відрахуваннями!


Монета №9 вшановує український Опор проти російського вторгнення на острів Зміїний. 24 лютого 2022 року острів Зміїний був обстріляний у перший день російського вторгнення в Україну. Розташований у Чорному морі, а також відомий як острів Зміїний, напад набув широкого розголосу, коли на аудіозапис російського крейсера "Москва", який наказує українським солдатам здаватися, відповіли "російський військовий корабель, іди до біса!". Відповідь стала вірусною, оскільки багато хто вважав, що солдати були вбиті в бою. Пізніше з'ясувалося, що цивільне пошуково-рятувальне судно, яке намагалося евакуювати солдатів, також було захоплене разом із солдатами острова Зміїний.


24 березня 2022 року Сапфір і 19 українських цивільних моряків були звільнені Росією в рамках обміну полоненими. Віце-прем'єр-міністр України Верещук нещодавно заявила, що вони працюють над звільненням в'язнів острова Зміїний.


Зверніть увагу: це 34-та монета, представлена ​​в колекції монет "Історичні моменти американського президентства".



© The White House

Комментировать

омерзительно - invasion on Snake Island ????? лжецы омерзительные !!!!! должно быть russian - ukrainian war и our president ignited , для полноты картинки

Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!